MET TROTS VERVAARDIGD

VAKMANSCHAP UIT CANADA

GEBOUWD IN CANADA

BEREN EN BERGEN

Broil King is afkomstig uit Canada, het land van beren en bergen. In het Canadese buitenleven is de barbecue niet weg te denken. De BBQ’s van Broil King worden vervaardigd door Onward Manufacturing Company in Ontario. Dit familiebedrijf staat al meer dan honderd jaar bekend om de kwaliteit van haar producten. Met trots bouwen wij de beste gasbarbecues ter wereld.

EINDELOOS VEELZIJDIG

VOOR DE SERIEUZE
BBQ-CHEF

Broil King barbecues zijn al meer dan dertig jaar een begrip onder fanatieke BBQ-chefs wereldwijd. Ze zijn gebouwd van hoogwaardige materialen voor fantastische grillprestaties. Met de professionele functies heb je volledige controle over de temperatuur, of je nu een steak dichtschroeit, groenten roostert of een lamsbout gaart. Grill wat je maar wilt, op welke manier je maar wilt – de mogelijkheden zijn eindeloos.

BETROUWBARE
GRILLPRESTATIES

Je Broil King barbecue is jouw compleet uitgeruste metgezel voor grillen in de openlucht. Elk model heeft krachtige Dual-Tube branders die zorgen voor een consistente vlam onder het gehele BBQ-oppervlak. Ondertussen kun je de temperatuur nauwkeurig regelen met de controleknoppen.

Voorzie je steaks van professionele grillstrepen op het gietijzeren grillrooster. Gebruik het diepe kookdeksel om vis en groenten langzaam gaar te stomen. Het roestvrijstalen Flav-R-Wave™ rek staat garant voor die overheerlijke barbecuesmaak, terwijl jij meer tijd doorbrengt met je gasten.